Välkommen till Picsngear

Hans 042Den här sajten drivs av Skalinformation AB, som producerar innehåll på uppdrag.

Battrefoto.se finns även i en engelsk version som har samma innehåll och du hittar den på Picsngear.net.

En av de allra största förändringarna som internet och sociala media medfört, är att alla blivit skribenter och fotografer. Vi som arbetar med Battrefoto/Picsngear har en bakgrund i traditionella media och brinner för text och bild. Vi vill hjälpa alla som inte har den bakgrunden att lyfta sig till en professionell nivå, eller åtminstone ett snäpp till.

Vänliga val

Sortimentet i vår butik består av artiklar som vi med stor möda valt ut och testat. De som inte hållit måttet enligt vår egna högst subjektiva standard säljer vi inte. På så sätt kan man såga att vi gör vänliga val åt dig. De prylar vi säljer i vår shop är samtliga saker som vi själva vill ha och som vi gärna rekommenderar våra vänner att köpa.

Produkterna i vår butik har vi själva i lager, men i ett senare skede är det vår avsikt att välja en eller flera partner från vilka vi ska sälja ett urval produkter. Som kund köper du precis som vanligt av oss och betalar, men i samma ögonblick du gör det går ordern och pengarna vidare till vår samarbetspartner som packar och skickar produkten till dig. Vi står för alla garantier och villkor och för att produkterna uppfyller våra subjektiva krav. Eventuella returer och problem löser vi åt dig.

Vi testar åt dig

Du kan läsa tester och köpråd innan du köper. Vidare har vi använt produkterna som vi säljer på olika sätt som vi beskriver i inläggen under Tips. Det är tänkt att fungera som inspiration och att ge idéer för ditt fotograferande. På så sätt kan du ta ställning till vad du skulle vilja ha eller om du över huvud taget behöver mer prylar eller bättre utrustning. Ditt eget öga och intresset är trots allt det viktigaste verktyget.

På sätt och vis kan man säga att vi provar och utvärderar produkterna åt dig. Därför kommer sortimentet aldrig att att vara så stort som övriga e-handelsplatser på området. Om du redan vet exakt vad du behöver har vi inte så mycket att tillföra, utom möjligtvis ett lägre pris.

Tipsa gärna om produkter du skulle vilja köpa men som vi ännu inte testat.

Vi är hjärtligt tacksamma för alla former av feedback. Och hör av dig till undertecknad (hans@picsngear.com) med önskemål och åsikter, eller om du själv vill bidra med text och bild.

    Ditt namn (krävs)

    Din e-post (krävs)

    Ämne

    Meddelande

    [Skicka "Send"]